• Anadolu yakasına hizmet vermekteyiz.
Bahçe Suyu Satışı
Bahçe suyu satışı yapan firmalar sayesinde seralar, parklar, bahçeler, çimler gibi birbirinden farklı alanlara su hizmeti sağlanır. Yazımızsa sağlıklı su seçiminin önemini anlatacağız.
Evde sebze yetiştirmek, mağazadan satın alınanlarda bulunabilecek pestisitlere ve kötü huylu böceklere sahip olmamak için taze ürünlere güvenilebileceği anlamına gelir. Ayrıca bahçede dinlendirici bir zaman sunar. Bununla birlikte, taze ve sağlıklı bir gıda kaynağı oluşturmak için tüm bu sıkıntılardan geçtikten sonra, filtrelenmemiş musluk suyu ile nemlendirmek için bir dış mekan hortumu kullanmak, optimum refahı desteklemeyı beceremez halde görünmektedir. Sulama sırasında dikkat edilmesi gereken bazı şeyler:

Dışarıdaki hortumlar ekseriyetle belediye suyu taşıyor. Yenilebilir bahçeler için en çok önem verilmesi gereken konulardan biri, bitkiler için çok zararlı olan ve gerçek ürüne sızabilen klor ve florürdür ve bu da tüketmeyi sağlıksız hale getirir.

Ayrıca, musluk suyu ile litre başına yaklaşık 200 mg'lık ortalama bir sodyum miktarı vardır. Vatandaşlar için önerilen günlük sodyum miktarı 2000 mg'dır, bu nedenle bu muhtemelen kalıcı bir hasara neden olmazken, sağlıklı kabul edilen miktarın sadece % 10'udur. Her gün içilmesi önerilen miktar erkekler için 600mg sodyum ve kadınlar için 2.2 litre ( 440mg sodyum ) olduğudur.

Evinizdeki suda bulunan klor ve florürü ortadan kaldırmanın hızlı bir yolu vardır. Bir kabı hortum suyuyla doldurun ve 24-48 saat boyunca güvenli bir yerde bırakın. Klor ve florür buharlaşarak sadece zararlı olmayan eser miktarda element bırakacaktır. Bu su artık yenilebilir bitkileri endişesiz bir şekilde sulamak için kullanılabilir.

Gerçekte, yenilebilir bitkileri sulamak için en iyi alternatif, kaynak suyudur. Sudaki besinler, bahçedeki sebzeler için insan vücudu kadar iyidir. Ev sahibi kaynak suyu almak için bir su servisi ile çalışıyorsa taşınabilir bir sprey sistemini doldurabilir ve bitkileri nemlendirmek için kullanabilirler.

Bu sebeplerden dolayı bahçe suyunun alelade bir yerden alınmaması gerekir. İçinde yan maddeler ve zararlı bileşenler olmamalıdır. Bu yüzden, bahçe suyu satışı yapan firmalar arasında tercihlerimizi kullanmalıyız.